- داناپرداز
- نرم افزار CRM دانا: پلتفرم یکپارچه فروش، بازاریابی و خدمات مشتریان
- استراتژی فروش چیست؟
استراتژی فروش چیست؟
معمولا از عبارت “استراتژی فروش” در کسب و کارهای بزرگ زیاد استفاده می شود. اما هر شرکتی با هر اندازه ای می تواند از مزایای یک استراتژی فروش خوب بهره مند شود. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف یک استراتژی فروش می پردازیم.
بنا بر نظر سنجی های انجام شده، اکثر مدیران فروش تمرکز خود را روی به سر انجام رساندن فرصت های فروش می گذارند. اما این کسب و کارها استراتژی فروش مشخصی ندارند. لازم است فرایندی تعریف و استفاده شود که به سبب آن فرصت های فروش بدون وقفه ایجاد شوند.
مفهوم استراتژی فروش چیست؟
چه مقدار زمان برای ساخت پایپ لاین نیاز دارید؟ پاسخ این سوال به نوع محصول، تعداد مشتریان بالقوه و منابع بازاریابی شما بستگی دارد. اگر یک کسب و کار کم خرج دارید، شاید تنها یک روز زمان نیاز باشد تا شروع به تبلیغ و جمع آوری سرنخ کنید. اما اگر یک محصول خاص و ارزشمند تولید میکنید، ممکن است به ماهها یا حتی یک سال زمان برای ساخت لیستی از کانتکتها و حسابهای کلیدی نیاز داشته باشید. حال که یک دید کلی درباره روند عمومی به دست آورید، به بررسی مراحل مختلف میپردازیم.
چرا باید یک استراتژی فروش داشته باشیم؟
داشتن یک استراتژی فروش و بازاریابی مناسب برای بقا و رشد کسب و کار شما حیاتی است. اکثر مدیران فروش بیش از اندازه روی محصول و شیوه های مختلف بازاریابی تمرکز می کنند و به اندازه کافی به استراتژی فروش توجه نمی کنند.
اجازه دهید روی تفاوت استراتژی فروش و استراتژی مارکتینگ تمرکز کنیم. با استفاده از استراتژی مارکتینگ شما تلاش می کنید تا دیده شوید اما هدف استراتژی فروش در واقع بالا بردن میزان فروش است. استراتژی فروش با اعداد و ارقام واقعی و افزایش درآمد سروکار دارد. اهمیتی ندارد که محصولی که تولید می کنید چقدر با کیفیت باشد و یا استراتژی مارکتینگ شما چقدر کار آمد است؛ اگر استراتژی فروش شما مناسب نباشد، در عمل هیچ نتیجه ای کسب نکرده اید. برای اینکه به شکل مستمر، میزان فروش مناسبی داشته باشید، نیاز است که یک استراتژی فروش مناسب طراحی کنید که شامل برنامه مارکتینگ شما هم می شود.
انواع استراتژی فروش
به طور کلی، پنج نوع استراتژی فروش رایج وجود دارد که در بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار می گیرد. البته این استراتژی ها یک مسیر کلی هستند و در واقع هر کدام به استراتژی های اجرایی کوچک تر تقسیم می شوند. در ادامه این پنج نوع استراتژی فروش را بررسی می کنیم.
1. فروش مبتنی بر ارزش
در حالی که سایر استراتژی های فروش بر چیستی محصول تمرکز می کنند، فروش مبتنی بر ارزش بر نحوه پاسخگویی به نیازهای منحصر به فرد یک مشتری بالقوه توسط محصول تاکید دارد.
هر شرکتی متفاوت است، حتی اگر دو شرکت بسیار مشابه داشته باشیم که در یک صنعت و یک منطقه فعالیت می کنند، ممکن است نسبت به بازار خود و چالش هایی که با آن روبرو هستند، رویکردهای کاملا متفاوتی داشته باشند. این یعنی ساختارهای هزینه، مدل های قیمت گذاری و ارزش های متفاوتی دارند.
در فروش مبتنی بر ارزش، شما باید وظایف خود را انجام دهید و درک دقیقی از بازار، چالش ها و استراتژی کسب و کار مشتری بالقوه خود به دست آورید. بدون این دانش، غیرممکن است که هدف گیری درستی داشته باشید و مناسب ترین پیشنهاد ارزش را برای مشتری بالقوه خود ارائه دهید.
یکی از مزایای اصلی فروش مبتنی بر ارزش این است که توجه مشتریان بالقوه برای درک سریع ارزش یک محصول را جلب می کند. همچنین، در این استراتژی نوعی حس شخصی ایجاد می شود که برای هر تجربه مشتری ضروری است.
با تنظیم لحن در چرخه فروش، می توانید به مشتریان بالقوه خود نشان دهید تا زمانی که آنها مشتری شما هستند، می توانند روی شما حساب کنند تا ارزش مشتمری را که برای آنها طراحی شده است به دست آورند.
2. فروش مشاوره ای
امروزه یکی از موثرترین انواع استراتژی های فروش، فروش مشاوره ای است. در این استراتژی، کارشناسان فروش خود را به عنوان منبع اطلاعاتی قابل اعتماد و معتبری قرار می دهند که مشتریان بالقوه می توانند از آن برای بهبود نتایج کسب و کار خود استفاده کنند.
همان طور که نام آن پیداست، فروش مشاوره ای مستلزم آن است که کارشناسان نقش مشاوره ای را اتخاذ کنند و ارتباط آنها با مشتری فراتر از محصول یا خدماتی باشد که می فروشند. به این ترتیب، اطلاعات ارزشمند بیشتری را برای کمک به رشد کسب و کار مشتری بالقوه ارائه می دهند.
اگر یک کارشناس فروش واقعا تجربه یا تخصص لازم برای مشاوره را نداشته باشد، باید با تحقیقات گسترده اطلاعات لازم را به دست آورد تا هنگام صحبت با مشتری بالقوه، نسبت به موضوع تسلط داشته باشد.
- انجام این کار در طول زمان چهار چیز را به مشتریان بالقوه ثابت می کند:
- شما به طور کامل چالش ها و نقاط درد آنها را درک می کنید.
- شما به دقت به آنچه رقبا و رهبران انجام می دهند نظارت می کنید.
- مشتریان بالقوه شما می توانند برای کسب اطلاعات یا مشاوره به شما مراجعه کنند.
- مشتریان بالقوه متوجه می شوند که اگر محصول یا خدمات شما را بخرند، احتمالا به پشتیبانی حتی بهتر از قبل دسترسی پیدا می کنند.
3. فروش SPIN
فروش SPIN نوعی استراتژی فروش است که بر ایجاد پیوندهای عاطفی قوی بین کارشناسان فروش و مشتریان بالقوه از طریق گفتگوی جذاب تمرکز دارد.
یکی از اهداف استراتژی فروش SPIN علاوه بر پرسیدن سوالات زیاد و شناسایی سریع نیازهای مشتری، ایجاد مانعی برای خروج از فرآیند فروش است. بنابراین، SPIN در واقع به چه معناست و چطور با استراتژی فروش شما مرتبط است؟ SPIN از سرواژه های چهار کلمه Situation، Problem، Implication و Need-payoff گرفته شده است که در ادامه آنها را توضیح می دهیم:
موقعیت (Situation): برای اینکه درک واضحی از وضعیت و شرایط مشتری داشته باشید، سوال بپرسید.
مشکل (Problem): روی یادگیری چالش های منحصر به فرد و نقاط دردی که مشتری بالقوه با آنها مواجه است تمرکز کنید تا بتوانید ارزش پیشنهادی خود را با آن مطابقت دهید. به این ترتیب کاری می کنید که مشتری به سادگی از شما چشم پوشی نکند.
مفهوم (Implication): پیامدهای این چالش ها را برای مشتری بالقوه خود مشخص کنید، سپس خود را به عنوان راهی ایده آل برای حل آنها معرفی کنید.
نیاز به پرداخت (Need-payoff): ارزشی را که محصول یا خدمات شما برای مشتری بالقوه ارائه می دهد را به صورت مشخص و ترجیحا با استفاده از آمار و ارقام توضیح دهید.
مزیت استراتژی فروش SPIN این است که با چند سوال، تعامل عمیق تری با مشتری دارید و از زبان خودشان با چالش هایی که تجربه می کنند آشنا می شوید. شنیدن دیدگاه منحصر به فرد آنها نه تنها روشنگر است، بلکه می تواند در پیام رسانی برند و هدف قرار دادن شرکت های مشابه نیز به شما کمک کند.
4. فروش راه حل
فروش راه حل یک استراتژی فروش است که در آن فروشنده به مشتری بالقوه کمک می کند تا نیازهای خود را شناسایی کند، سپس محصولات و خدمات مناسب را توصیه می کند و به آنها کمک می کند تا به هدف خود برسند.
بسیاری از اوقات، کارشناس فروش، به دنبال فرصتی برای شناسایی مشکلی است که مشتری بالقوه حتی از وجود آن آگاهی ندارد. به همین دلیل، مشتری بالقوه نمی داند که این چالش ها چه عواقب و هزینه هایی دارد، چقدر فوری باید به آنها رسیدگی کند و راه حل درست چه چیزی است. در این شرایط ممکن است محصول یا خدمات شما دقیقا همان چیزی باشد که مشکلات مشتری بالقوه را کاهش می دهد یا به طور کامل رفع می کند.
فروش راه حل زمانی بهترین کارایی را دارد که راه حل شما یکی از موارد زیر باشد:
- به مشکلات منحصر به فرد/نیچ می پردازد.
- مشکلاتی را که سایر رقبا در نظر نمی گیرند، برطرف می کند.
اگر فروش راه حل را به عنوان استراتژی فروش خود بپذیرید، نقش مهمی در درک و واکنش نسبت به موقعیت مشتری بالقوه خود دارید. این باعث می شود شما به عنوان یک منبع ارزشمند و قابل اعتماد شناخته شوید که برای حفظ تجربه مشتری ضروری است.
به این دلیل که پس از شناسایی نقطه درد مشتری، راه حل همه جانبه شما بسیار فراتر از محصول شماست. به برنامه ریزی، مشاوره، توصیه برای استفاده و آموزش منظم که می تواند به همراه فروش ارائه شود فکر کنید. یک پکیج کامل، فقط محصول را ارائه نمی کند بلکه فراتر از آن است.
5. فروش چالشگر
استراتژی فروش چالشگر یا Challenger از کتاب «فروش چالشگر» نوشته برنت آدامسون و متیو دیکسون الهام گرفته شده است. این دو برای نوشتن کتاب فروش چالشگر، بیش از 1000 مدیر فروش در صنایع مختلف را مورد مطالعه قرار دادند.
این استراتژی مشابه استراتژی فروش راه حل است، اما کمتر بر حل مشکلات و بیشتر بر یافتن فرصت هایی متمرکز است تا مدل کسب و کار جدیدی را برای مشتری بالقوه معرفی کند. به عبارت دیگر، کارشناس فروش تلاش می کند تا مدل کسب و کار مشتری بالقوه را به چالش بکشد و مشخص کند که محصول یا خدمات ارائه شده کجا می تواند ارزش جدید یا بیشتری ایجاد کند.
تشویق مشتری به بازنگری در تصورات از پیش تعیین شده خود در مورد اینکه امور مختلف چطور باید انجام شوند، شکافی ایجاد می کنید حالا آنها باید به فکر پر کردن آن باشند. برای انجام این کار، باید سوالات خودرا متمرکز کنید تا دقیقا بدانید که مشتری در حال حاضر چطور کار می کند و با چه چالش هایی مواجه است.
هنگامی که به این درک کامل دست یافتید، زمان آن است که یک روش جایگزین برای انجام کارها پیشنهاد دهید که به شرکت اجازه می دهد رقابت خود را افزایش دهد یا نحوه عملکرد خود را بهبود بخشد.
طراحی استراتژی فروش مناسب برای کسب و کار شما
کسب و کار ها با هم تفاوت دارند. شما نیاز به یک استراتژی فروش دارید که با هویت و مدل کسب و کارتان همخوانی دارد. برای طراحی استراتژی همخوان با مدل کسب و کارتان، اول باید موارد زیر را مشخص کنید:
چشم انداز کسب و کار
با مشخص کردن جهت و سمت و سویی که شرکت در آن مشغول به فعالیت است، راحتتر می توانید تعیین کنید که ظرف ماه، فصل و یا سال آینده باید به چه اهدافی دست پیدا کنید. هر فعالیتی که انجام می دهید باید شما را قدم به قدم به چشم انداز کلی کسب و کار نزدیک تر کند.
اهداف مالی
اهداف مالی باید با چشم انداز کسب و کار همسو و هم جهت باشند. چرا در نظر دارید که در طول این فصل 750 میلیون تومان و در طول سال 3 میلیارد تومان در آمد داشته باشید؟ این درآمد چطور به شما در جهت نزدیک تر شدن به چشم انداز کسب و کار کمک می کند؟
ویژگی های مشتری ایده آل
امروزه دیگر مشتریان را بر حسب موقعیت جغرافیایی و علایقشان شناسایی نمی کنند. خودتان باید ویژگی های یک مشتری ایده آل را با توجه به مشخصات شخصی و نیازهایش تعیین کنید. با توجه به این اطلاعات تیم فروش به راحتی می تواند مشتریان احتمالی را ارزیابی کند.
استراتژی مارکتینگ
پس از شناسایی مشتریان مناسب، باید به فکر راهی برای برقراری تماس و نزدیک شدن به آنها باشید. کانال مناسب برای دسترسی به آنها کدام است؟ تلویزیون، رادیو، ایمیل و یا شبکه های اجتماعی؟ سپس یک پیغام فروش آماده کنید که هم ویژگی های خاص محصول یا خدمات شما را ارائه می دهد و هم شما را از بقیه رقبا متمایز می سازد.
برنامه عملیاتی
برای نزدیک شدن و دستیابی به اهدافتان باید یک گردش کار مشخص طراحی کنید. وظایف را با توجه به سطح مهارت و تجربه افراد تیم، به شکل صحیح به آنها واگذار کنید. برای مشاهده و ارزیابی ساده تر فعالیت ها از یک تایم لاین استفاده کنید. تایم لاین شما باید با اهداف مالی که تعیین شده است، همخوانی داشته باشد.
معمولا همه این موارد را می توانید در الگوهای فروشی که به صورت آنلاین ارائه می شوند، پیدا کنید. به این ترتیب شما و تیم فروشتان اولویتها را مشخص می کنید، دستورالعمل های لازم را تهیه می کنید و قادر خواهید بود از نتایج کار، گزارش تهیه کنید.
چطور یک استراتژی فروش مناسب طراحی کنیم
حالا که کسب و کار شما دارای یک استراتژی فروش است، وقت آن رسیده که از آن استفاده کنید. در ادامه، استفاده از استراتژی فروش و بازاریابی را با ذکر چند مثال بررسی خواهید کرد.
اطلاعات مشتریان را به روز رسانی کنید
ه لیست مشتریانتان توجه کنید. بررسی کنید که کدام مشتریان در واقع هنوز از شما خرید می کنند. انجام این کار ضروری است. معمولا همه کسانی که ما به عنوان مشتری تعریف کرده ایم، از ما خرید نمی کنند. مشتریان واقعی خود را شناسایی کنید و ویژگی های آنها را بشناسید. در اینجا یک مثال از یک مشتری در حوزه مشاوره تجارت الکترونیکی را با هم بررسی می کنیم:
فرهاد یک مغازه دار موفق 36 ساله است که چیپس خانگی می فروشد. او می داند اگر بتواند محصولاتش را به صورت آنلاین به فروش برساند، میزان فروشش بالاتر می رود. متاسفانه فرهاد نمی داند باید از کجا شروع کند. او یک وبسایت دارد اما چون این سایت از نظر SEO بهینه نشده است، مشتریان زیادی برای فرهاد پیدا نمی کند. او برای راهنمایی به یک فرد حرفه ای نیاز دارد.
اطلاعات مشتریان را بر اساس سن، مالک کسب و کار و غیره ذخیره نکنید. اطلاعات مفید و کاربردی را حفظ کنید. با نگه داشتن اطلاعات مناسب مربوط به مشتریان واقعی یک قدم به داشتن یک روند فروش مستمر نزدیک تر می شوید.
برنامه مارکتینگ را بازبینی کنید
یک برنامه مارکتینگ یا بازاریابی جدید با توجه به اطلاعات مشتریان واقعی ایجاد کنید. شاید بهتر باشد برای دسترسی به بازار هدف به جای استفاده از تبلیغات فیسبوک از وبینارها، بلاگ ها و ایمیل مارکتینگ استفاده کنید.
به عنوان مثال اگر فرهاد از طریق پست های SEO با کیفیت با شما آشنا شود و از طریق ایمیل و وبینار تغذیه شود، احتمال تبدیل شدن او به مشتری بسیار بالاتر است. به این ترتیب اعتماد مشتری جلب می شود و او به شما اطمینان می کند.
- کاربری آسان
- پشتیبانی قدرتمند
از یک نرم افزار CRM استفاده کنید
برای ذخیره، پیگیری و پرورش سرنخ های فروش، نیاز به استفاده از یک نرم افزار CRM دارید. با استفاده از یک نرم افزار سی آرام مثل دانا ایکسارم، قادر خواهید بود اطلاعات فرصت های سرنخ های فروش را ذخیره و پیگیری کنید. به جای اینکه اطلاعات مربوط به سرنخ ها را به شکل دستی وارد کنید، با استفاده از یک نرم افزار CRM می توانید به سادگی اطلاعات و سوابق مربوط به یک سرنخ فروش را در یک پایگاه داده ذخیره کنید.
همچنین، با استفاده از نرم افزار CRM می توانید به راحتی کمپین های مارکتینگ خود را پیش ببرید و سرنخ های فروش را به شکل مناسب تغذیه کنید. به این ترتیب می توانید با ارسال محتوای مناسب یا پیشنهادات فروش به مشتریان احتمالی اطلاع رسانی کنید. به عنوان مثال می توانید برای شخصی مثل فرهاد، پست های بلاگ و یا دعوتنامه های وبینار ارسال کنید و بازه زمانی بین هر ارسال را هم خودتان مشخص کنید. به این ترتیب حرفه ای بودن خود را نشان می دهید، مقاومت مشتریان در برابر خرید را پایین میاوردید و در واقع آنها را به استفاده از محصولات یا خدماتتان تشویق می کنید.
بازبینی کنید
فرایند فروش باید به شکل مستمر بازبینی و بهینه سازی شود. باید مطمئن شوید که استراتژی فروش شما با توجه به میزان سرمایهگذاری انجام شده، بازده قابل قبولی داشته باشد. استراتژی فروش شما باید یک فرایند تکرار پذیر باشد که نتایج مناسبی برای شما به همراه می آورد.
بخش های مختلف برنامه فروش را بررسی کنید و پیدا کنید چه تاکتیک ها و کدام کانال ها مشتریان نهایی بیشتری در اختیار شما قرار می دهند. به عنوان مثال در مورد فرهاد، ارسال دعوت برای وبینار مفید تر از ارسال پست های بلاگ باشد. تبلیغ در فیسبوک برای مارکتینگ وبینارهای رایگان هم می تواند یک استراتژی جایگزین باشد. برای راهکارهایی که بازدهی مناسب ندارند، جایگزین پیدا کنید. به این ترتیب می توانید بیشترین استفاده را از فرایند فروش داشته باشید
چطور با استفاده از نرم افزار CRM یک استراتژی فروش طراحی کنیم
90 در صد از کسب و کار هایی که حداقل 10 کارمند دارند، از یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری استفاده می کنند. تحقیقات نشان می دهند که با استفاده از یک نرم افزار CRM درآمد مالی ایجاد شده توسط هر کارشناس فروش تا 41 درصد افزایش پیدا می کند. این حقیقت به این معناست که اکثر کسب و کارها و همینطور رقبای شما برای داشتن یک نرم افزار سی آرام سرمایه گذاری می کنند. اگر از این فناوری در استراتژی فروش خود استفاده نکنید از بقیه عقب خواهید ماند. در این بخش بررسی می کنیم که چطور با استفاده از یک نرم افزار CRM می توانید فرایند فروش کارآمدتری داشته باشید.
امتیاز سرنخ فروش
امتیاز دهی به یک سرنخ فروش طبق احتمال خرید آن سرنخ فروش انجام می پذیرد. هر چه امتیاز یک فرصت فروش بالاتر باشد، احتمال منعقد شدن معامله و به انجام رسیدن فروش بالاتر است. به این ترتیب تیم فروش می توانند فعالیتشان را بر اساس مشتریانی که احتمال خرید بالاتری دارند، اولویت بندی کنند.
نرم افزارهای CRM پیشرفته مانند دانا ایکسارم به شما این امکان را می هند که بر اساس مجموعه ای از عوامل، به سرنخ های فروش امتیاز دهید. سرنخ های فروشی که با ویژگی های مشتری ایده آل شما مطابقت داشته و ارتباطشان را با شرکت شما حفظ می کنند، امتیاز بالا تری می گیرند و سرنخ های فروش گرم نامگذاری می شوند.
با استفاده از یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان، می توانید منابع و وقت خود را صرف سرنخ های فروشی کنید که احتمال خرید بالاتری دارند. همچنین می توانید اطلاعات سرنخ های فروش را به صورت اتوماتیک و خودکار از صفحات وب، ایمیل و چت به دست بیاورید. به عنوان مثال نرم افزار دانا ایکسارم به صورت خودکار اطلاعات شرکت، عنوان شغلی و اطلاعات شبکه های اجتماعی سرنخ های فروش را ذخیره میکند.
اجرای کمپین های فروش
حالا که اطلاعات و مستندات لازم را در اختیار دارید، اجرای کمپین های فروش برایتان بسیار راحت می شود. با استفاده از یک نرم افزار مدیریت روابط مشتری می توانید برای اجرای مرحله به مرحله فرآیند ها بر اساس شرط های تعیین شده، گردش کارهای مناسب طراحی کنید.
به عنوان مثال می توانید یک کمپین ایمیلینگ ایجاد کنید و شرایطی را تعریف کنید که بر اساس آن هر سه یا چهار روز ایمیل یا تماس یادآوری اجرا شود. با استفاده از دانا ایکسارم می توانید بر اساس رفتار مشتری ایمیل های جداگانه یا گروهی ارسال کنید. با هر تماس یا ارسال ایمیل یک قدم به فروش نهایی نزدیک تر خواهید شد.
می توانید این قواعد را از پیش تعریف کنید و تماشاگر فروش محصولات و خدماتتان توسط نرم افزار CRM باشید.
برای ارتقای فروش خود
همین حالا الگوی تدوین استراتژی فروش رو دانلود کنید
سازماندهی به اسناد فروش
الگوهای متون فروش، ایمیل ها و بررسی شکایات باید به راحتی در دسترس تیم فروش باشد. حتی بهتر است همه این اسناد یکجا جمع آوری شده و با استفاده از موبایل هم قابل دسترسی باشند. نرم افزارهای سی آر ام برجسته این ویژگی را دارا می باشند. با استفاده از آنها می توانید الگوهای مناسب را ایجاد و ذخیره کنید و هم از طریق دسکتاپ و هم موبایل قابل دسترسی باشند.
گزارش
ارزیابی بازدهی استراتژی فروش، خصوصا اگر قرار باشد به صورت دستی انجام شود، به هیچ وجه کار ساده ای نیست؛ انجام آن نیاز به صرف زمان زیادی دارد که می توان برای پرورش و به سر انجام رساندن سرنخ های فروش از آن استفاده کرد. با استفاده از یک نرم افزار CRM مانند دانا ایکسارم به سادگی می توانید فرآیندهای این چنینی را به صورت خودکار انجام دهید.
نرم افزارهای سی آر ام مدرن، می توانند گزارش های بصری طبق درخواست و تنظیمات شما ارائه دهند و به این ترتیب شما را قادر می سازند تا بتوانید عملکرد تیم را ارزیابی کنید. با استفاده از این داده ها می توانید نقاط ضعف استراتژی فروش خود را پیدا کنید و آنها را برطرف نمایید.
با استفاده از دانا ایکسارم می توانید از شاخص های کلیدی فروش مانند نرخ تبدیل، نرخ باز کردن ایمیل و زمان ارتباط با سرنخ به راحتی گزارش گیری کنید. به علاوه نرم افزار می تواند سیکل فروش و گزارش های سرعت فروش را نیز به شما ارائه دهد. با استفاده از این امکان مدیران فروش متوجه می شوند که کدام مرحله از فرایند فروش، کند پیش می رود و به این ترتیب قادر خواهند بود برای اصلاح آن اقدام کنند.
چرا نرم افزار CRM دانا
با استفاده از نرم افزار CRM دانا ارتباط خود با مشتریانتان را به بهترین شکل مدیریت کنید. همین امروز ثبت نام کنید و از اشتراک رایگان 14 روزه نرم افزار استفاده کنید. اگر در حال بازبینی استراتژی فروش کسب و کارتان هستید، اکنون بهترین فرصت استفاده از یک نرم افزار CRM است.
ویدیو معرفی نرم افزار CRM
سوالات متداول
معمولا از عبارت “استراتژی فروش” در کسب و کارهای بزرگ زیاد استفاده می شود. اما هر شرکتی با هر اندازه ای می تواند از مزایای یک استراتژی فروش خوب بهره مند شود. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف یک استراتژی فروش می پردازیم.
داشتن یک استراتژی فروش و بازاریابی مناسب برای بقا و رشد کسب و کار شما حیاتی است. اکثر مدیران فروش بیش از اندازه روی محصول و شیوه های مختلف بازاریابی تمرکز می کنند و به اندازه کافی به استراتژی فروش توجه نمی کنند.